Ja, funBUX is inderdaad een BUX demo account. We willen onze gebruikers de mogelijkheid geven om eerst bekend en comfortabel te worden met de BUX app alvorens echt geld te investeren. Met funBUX kun je oefenen met oefen (nep) geld. Deze valuta heeft geen echt-wereld waarde en kan niet omgewisseld worden voor echt geld. Ondanks dat het om een demo account met nep geld gaat, werkt funBUX precies hetzelfde als seriousBUX, het type BUX account waarmee je met echt geld kunt investeren. Ideaal dus om eerst te oefenen voordat je met echt geld gaat beginnen.

Als je denkt klaar te zijn voor het echt werk, dan kun je jouw account omzetten naar een seriousBUX account (zie: Handelen met echt geld: hoe doe ik dat?).

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.