Wanneer je op één dag een aantal posities opent en sluit, kan dit best verwarrend zijn omdat je niet altijd onthoudt welke posities je wanneer wilde sluiten. Dat is waarom BUX jou de mogelijkheid geeft om je posities te ordenen in twee aparte gedeeltes: 'Trading' en 'Investing'. Je kunt investing gebruiken voor de posities waarvoor je bijvoorbeeld een lange termijn visie hebt. Zo hou je deze gescheiden van de posities die je bv. dezelfde dag nog wilt sluiten.

Hoe schakel ik deze functie in?

Om gebruik te maken van investing, ga je naar je profiel > settings > posities. Zorg dat in dit scherm 'Investing' is ingeschakeld. Als je nu naar het groene positie scherm (%-icoontje) gaat, dan zie je dat dit scherm in tweeën is gedeeld. Je hebt nu twee kopjes: trading en investing.

Druk op de positie die je in investing wilt hebben en hou deze ingedrukt tot deze 'loskomt'. Sleep deze vervolgens naar investing. Je kunt het gehele investing gedeelte eventueel verbergen door op het kleine witte rondje te klikken. Als het witte pinnetje naar rechts wijst, is investing ingeklapt en als deze naar beneden wijst, zijn je investing posities + het resultaat zichtbaar.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons weten en stuur een e-mail naar nlsupport@getbux.ocm