Heb je per ongeluk een nieuw BUX-account aangemaakt of heb je een nieuwe telefoon? En wil je graag weer inloggen in je oude BUX-account?

Lees hieronder hoe je dit kunt oplossen.

Per ongeluk een nieuw BUX-account aangemaakt

• Herinstalleer de BUX app door deze te verwijderen en weer opnieuw te installeren via de App/Play Store.
  • Na de herinstallatie open je de BUX app en klik je onderaan het scherm op de 'Log in'-knop.
  • Log vervolgens in met je e-mailadres, Facebook of Google+.
    Weet je niet meer aan welk e-mailadres je oude BUX-account gekoppeld is, stuur dan een e-mail met je gebruikersnaam naar support@getbux.com.

Nieuwe telefoon

• Installeer de BUX app op je nieuwe telefoon
  • Na de installatie open je de BUX app en klik je onderaan het scherm op de 'Log in'-knop.
  • Log vervolgens in met je e-mailadres, Facebook of Google+.
    Weet je niet meer aan welk e-mailadres je oude BUX-account gekoppeld is, stuur dan een e-mail met je gebruikersnaam naar support@getbux.com.

Gelukt om je oude BUX-account terug te krijgen? Goed gedaan! Als je nog steeds problemen hebt om in te loggen, stuur dan een mailtje naar support@getbux.com.