Wil je graag inloggen op je oude BUX-account omdat je per ongeluk een nieuw account hebt gemaakt of bijvoorbeeld een nieuwe telefoon of tablet hebt?

Lees hier hoe je dit doet!

Ik heb per ongeluk een nieuw BUX-account aangemaakt.

• Herinstalleer de BUX app door deze te verwijderen en weer opnieuw te installeren via de App/Play Store.
  • Na de herinstallatie open je de BUX app en klik je onderaan het scherm op de 'Log in'-knop.
  • Log vervolgens in met je e-mailadres, Facebook of Google+.
  • Weet je niet meer aan welk e-mailadres je oude BUX-account gekoppeld is, stuur dan een e-mail met je oude gebruikersnaam naar support@getbux.com.

Ik heb een nieuwe telefoon.

• Installeer de BUX app op je nieuwe telefoon
  • Na de installatie open je de BUX app en klik je onderaan het scherm op de 'Log in'-knop.
  • Log vervolgens in met je e-mailadres, Facebook of Google+.
    Weet je niet meer aan welk e-mailadres je oude BUX-account gekoppeld is, stuur dan een e-mail met je gebruikersnaam naar support@getbux.com.

Gelukt om je oude BUX-account terug te krijgen? Goed gedaan! Als je nog steeds problemen hebt om in te loggen, neemt dan even contact op met de BUX Support., of neem contact op via de chatfunctie in de BUX app.