In onze huidige BUX CFD app kun je speculeren op CFDs (contracten voor prijsverschillen). De meeste gebruikers kopen en verkopen deze contracten op de korte termijn en handelen dus veel. Zij kunnen speculeren op een prijsdaling of prijsstijging, bijvoorbeeld door short te gaan. De hele CFD app is erop ingericht om op korte termijn te handelen. Zowel vanuit een functioneel perspectief als vanuit een gebruiksperspectief.

Met BUX STOCKS bieden we de mogelijkheid om te investeren in echte aandelen (en dus geen contracten voor prijsverschillen). De interface en functionaliteiten van de BUX STOCKS zijn er dan ook op ingericht om op de lange termijn te investeren en de verwachting is dat gebruikers van deze app hun aandelen voor een langere periode aan zullen houden. Omdat je via de BUX STOCKS app investeert in echte aandelen, ben je ook daadwerkelijk voor een klein stukje eigenaar van het desbetreffende bedrijf.