Je ontvangt de aandelen in de BUX STOCKS app op het moment dat je aan alle criteria van de actie voldoet. Dit is onder andere:

• Je hebt je aangemeld voor de BUX STOCKS wachtlijst;
  • Je hebt een account gecreeerd in de BUX STOCKS app na lancering;
  • Je hebt geld gestort op je BUX STOCKS account;
  • Je hebt 3 maanden na opening van je account ten minste €1 op je BUX STOCKS account staan;
  • Je hebt binnen de eerste 3 maanden na opening van je account minstens 3 trades geopend of gesloten.

Dit betekent dat je de gratis aandelen op zijn vroegst drie maanden na het openen van je BUX STOCKS account kunt ontvangen, aangezien je op dat moment pas aan de laatste criteria kunt voldoen.